Livrare, plata si retur

Cumperi usor, rapid şi în sigurantă

LIVRAREA PRODUSELOR:

 • In majoritatea cazurilor livrarea se face cu masiniile proprii CONSTAR INDUSTRY, in acest fel eliminand total riscul spargerii vreunui tub de sticla (caz intalnit ocazional in cazul firmelor de curierat). Verificarea coletelor se poate face impreuna cu soferul nostru.
 • Costul de livrare este afisat pe site pentru fiecare produs in parte. Livrarea se face în orice localitate din România în 48 ore lucrătoare din momentul procesării/confirmării comenzii. Statusul expedierii poate fi verificat telefonic la numarul 0721.206.610.
 • RIDICARE PERSONALĂ
  Aceasta modalitate este disponibilă şi se poate realiza la sediul firmei noastre din Târgovişte, Bulevardul Eroilor, Nr. 16. Pentru o mai buna organizare vă rugăm să ne anunţaţi cu 24 – 48 ore înainte de sosirea la sediu pentru ridicarea produsului.
 • DOCUMENTE
  Conform legislaţiei din România toate coletele sunt însoţite de: factura fiscală de achiziţie, certificat de garanţie, declaraţie de conformitate a produsului, manual de instalare şi utilizare, schema de montaj (după caz). La primirea coletului vă rugăm să vă asiguraţi că toate aceste documente sunt prezente. În cazul în care observaţi lipsa acestora parţial/total vă rugăm să ne contactaţi în maxim 48 ore la vanzari@panourisolare-db.ro sau 0721 206 610.

Plata

Vă punem la dispoziţie 2 modalităţi de plată sigure şi rapide

 • RAMBURS LA SOSIREA COLETULUI
  Plata coletului poate fi efectuată în numerar la livrare.
 • CU ORDIN DE PLATA (optiune potrivita in cazul comenzilor mai mari sau in cazul persoanelor juridice).


Returnarea produselor

Aveţi posibilitatea să returnaţi produsele în termen de 14 zile de la data înscrisă pe factura fiscală. În schimbul produsului vă putem returna contravaloarea sumei plătite sau schimba produsul. Pentru returnarea unui produs vă rugăm să ne contactaţi prin e-mail la vanzari@panourisolare-db.ro sau la telefon 0721.206.610.
Pentru mai multe informaţii privind returnarea produselor vă rog să consultaţi Capitolul VI din secţiunea Termeni şi condiţii.

Shop By Department