Ești în căutarea unei soluții fiabile pentru panouri solare apă caldă 4 anotimpuri? Îți vom răspunde în rândurile care urmează la întrebarea ce sunt acestea mai exact și ce beneficii poți avea datorită lor. Aceste sisteme sunt concepute pentru a capta și transforma energia solară în energie termică, asigurând un aport constant de apă caldă menajera în locuințe, pe tot parcursul anului – de aici sintagma 4 anotimpuri.

Panourile solare pentru apă caldă 4 anotimpuri sunt proiectate pentru a funcționa eficient în diverse condiții climatice. Acestea se împart in doua sisteme constructive: panourile solare presurizate compacte (cu boilerul incorporat) si sistemele tip split cu serpentina de antigel (cu boilerul in interiorul casei). Panourile solare, fie că sunt plate sau tuburi vidate, sunt concepute cu tehnologii avansate care permit captarea maximă a radiațiilor solare chiar și în zilele cu cer acoperit sau în sezoanele mai reci. Astfel, chiar și în perioadele cu lumină solară redusă, panourile solare continuă să încălzească apa cu ajutorul razelor solare disponibile (facem totuși mențiunea ca într-o zi cu soare, randamentul este mult mai ridicat). Aceasta asigură o eficiență constantă pe tot parcursul anului și, implicit, un aport continuu de apă caldă.

Un aspect important în funcționarea optimă a sistemelor de apă caldă 4 anotimpuri este izolarea termică a rezervorului de stocare. Rezervoarele sunt echipate cu straturi de izolație de înaltă calitate, care reduc pierderile de căldură și mențin temperatura apei în interiorul rezervorului. Astfel, apa încălzită de panourile solare poate fi păstrată caldă pentru perioade mai lungi de timp, asigurând o rezervă de apă caldă chiar și în zilele mai răcoroase sau în nopțile reci.

Panouri solare apa calda 4 anotimpuri

De ce sa alegi panourile solare pentru apa calda 4 anotimpuri Constar Industry?

Direct importator

Beneficiezi de consultanta noastra si de preturi imbatabile pentru produsele achizitionate de la noi.

Economie garantata

Amortizarea echipamentelor se realizează în maxim 2 ani de la instalare (pentru panourile solare presurizate compacte).

Material inox

Toate componentele panoului sunt executate integral din inox de cea mai buna calitate (SUS304-2B la interior si SUS201 la exterior).

Livrare rapida

Livrarea o realizam cu masinile noastre proprii, iar fiecare colet este verificat impreuna cu dvs. – clientul.

Pachete solare cu boiler bivalent sau fara boiler (sistemele tip split cu serpentina de antigel)

O altă variantă fiabilă dacă sunteți în căutare de panouri solare pentru apă caldă 4 anotimpuri sunt și sistemele de tip split cu serpentina de antigel cu boiler inclus sau fără (cele fără se conectează la un boiler existent al clientului), ce vă oferă capacitatea să dispuneți de apă caldă menajeră pe tot parcursul anului. În magazinul nostru puteți găsi mai multe sisteme de acest fel, dimensionate pentru o locuință cu două persoane, cât și sisteme pentru locuințe cu 6 persoane sau chiar mai mari pentru pensiuni/hoteluri pentru 30 oaspeți. Pentru un număr mai mare de utilizatori, aceste sisteme pot fi înseriate. Pentru aceste sisteme solare dispuneți de o garanție de 10 ani pentru colectorul solar, de 3 ani pentru boiler, precum si de 2 ani pentru alte componente precum grup de pompare, automatizare solară, vas de expansiune, aerisitor solar.

Shop By Department