Termeni si conditii

CONSTAR INDUSTRY S.R.L. este o societate comercială organizată în conformitate cu legislaţia din România şi cu legislaţia Uniunii Europene şi care activează pe piaţa de retail oferind o selecţie unică de panouri solare si accesorii solare.

SITE-ul www.panourisolare-db.ro, denumit în continuare “SITE”, este administrat de societatea comercială CONSTAR INDUSTRY S.R.L. (denumită în continuare «Vânzător»), cu sediul social în Bd. Eroilor, nr. 16, Târgovişte, Jud. Dâmboviţa, având CIF 22211254, Atribut fiscal: RO şi Număr de ordine în registrul comerţului Dâmboviţa: J15/1024/2007.

Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune “Termenilor şi condiţiilor” de utilizare şi “Politicii de confidenţialitate” şi implică acceptul explicit (automat) al dumneavoastră cu privire la acestea şi reprezintă întreaga înţelegere (contractul) dintre părţi.

Navigarea pe SITE-ul urmată de plasarea unei COMENZI echivalează cu citirea, înţelegerea şi acceptarea DOCUMENTULUI Termeni şi Condiţii de mai jos de către orice CLIENT.

TERMENI ŞI CONDIŢII

DEFINIŢII

Contract – contractul de achiziţionare sau alt contract guvernat de legea aplicabilă, în care părţile sunt, consumatorul pe de o parte şi vânzătorul pe cealaltă parte.

Vânzător – o persoană, care în concordanţă cu termenii şi condiţiile contractuale încheie acte de comerţ sau alte acte de natură comercială. Este o persoană fizică sau juridică care, direct, sau prin intermediul altor persoane fizice sau juridice, livrează bunuri şi/sau servicii către consumator.

Consumator (cumpărător) – o persoană, care în concordanţă cu termenii şi condiţiile contractuale încheie acte care nu sunt de natură comercială. Este o persoană fizică sau juridică care cumpără bunuri sau servicii, în alte scopuri decât comerciale.

Distribuitor – O persoană care, în concordanţă cu termenii şi condiţiile contractuale, încheie acte de natură comercială.

Finalizarea contractului de achiziţie – Comanda făcută de cumpărător este un act cu efecte juridice, cu condiţia confirmării şi acceptării comenzii de către vânzător. Din momentul acceptării comenzii de către vânzător între părţi este încheiat un contract cu efecte juridice şi cu drepturi şi obligaţii în sarcina ambelor părţi, aşa cum sunt definite ele în contract sau în condiţiile generale de afaceri, care sunt parte integrală din acest contract

Termeni şi condiţii – înţelegerea contractuală dintre vânzător şi cumpărător în conformitate cu termenii şi condiţiile arătate în această secţiune. Cumpărătorul accepta termenii în care este încheiat contractul la momentul transmiterii comenzii, comandă care generează efecte juridice de la momentul finalizării contractului de achiziţie. Cumpărătorul se obliga să ia la cunoştinţă prezenţele condiţii, condiţii pe care se consideră că le-a acceptat din momentul transmiterii comenzii către vânzător. Renunţarea la contract se poate face în conformitate cu prevederile legale pentru contractele la distanţă.

CAPITOLUL I

INFORMAŢII PRIVIND TERMENII ŞI CONDIŢIILE

Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune “Termenilor şi condiţiilor”, implica acceptul explicit (automat) al dumneavoastră cu privire la acestea şi reprezintă întreaga înţelegere (contractul) dintre părţi. Mai jos vă prezentăm termenii şi condiţiile de utilizare ale acestui website – vă rugăm să citiţi cu atenţie.

CONSTAR INDUSTRY S.R.L., denumită generic în cele ce urmează Vânzător, în calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.panourisolare-db.ro (care în continuare va fi denumit generic SITE) îşi rezervă dreptul de a schimba şi actualiza în orice moment conţinutul acestui website, precum şi “Politica de confidenţialitate” şi “Termenii şi condiţiile de folosire”, fără nicio notificare prealabilă. Prin urmare vă recomandăm şi vă rugăm să accesaţi periodic această secţiune pentru a verifica termenii şi condiţiile pe care aţi agreat să le respectaţi când accesaţi/vizitaţi SITE-ul.

În cadrul prezentului document, cuvintele la singular includ pluralul, cuvintele la plural includ singularul, cuvintele care denotă genul masculin includ femininul, şi cuvintele care denotă genul feminin includ masculinul.

CAPITOLUL II

DREPTURILE DE AUTOR – UTILIZARE ŞI ACCESARE SITE

CONSTAR INDUSTRY S.R.L. este autorul acestui SITE şi beneficiază de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislaţiei romane şi internaţionale. În lipsa altor precizări, toate materialele, incluzând imagini, ilustraţii, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video, descrieri de produse, testimonial şamd sunt proprietatea CONSTAR INDUSTRY S.R.L. sau sunt licenţiate de CONSTAR INDUSTRY S.R.L. pentru a fi folosite.

De asemenea dreptul de accesare şi vizitare a SITE-ului nu include sub nicio formă:

  • utilizarea în scopuri comerciale a informaţiilor prezentate pe SITE;
  • utilizarea tehnicilor tip dată mining, roboţilor sau tehnologiilor similare care permit extragerea şi analiza datelor.
  • descărcarea, copierea sau publicarea informaţiilor legate de conturi utilizator;

Conţinutul SITE (proprietatea CONSTAR INDUSTRY S.R.L.), integral şi/sau parţial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, vizitat sau exploatat în scopuri comerciale fără acceptul scris prealabil al CONSTAR INDUSTRY S.R.L.

SITE-ul este prezentat şi/sau furnizat de către CONSTAR INDUSTRY S.R.L. pe o bază “aşa cum este” şi “atât cât este disponibil”. CONSTAR INDUSTRY S.R.L. nu garantează că SITE-ul, serverele pe care este găzduit, sau e-mail-urile trimise de la panourisolare-db.ro sunt fără viruşi sau alte componente informatice cu caracter potenţial dăunător. CONSTAR INDUSTRY S.R.L. nu este răspunzătoare de erorile sau omisiunile care pot interveni în redactarea sau prezentarea materialelor de pe SITE şi Vanzatorul nu acorda nici un fel de garanţie pentru conţinutul şi utilizarea acestui Site.

Efectuarea de operaţiuni neautorizate asupra acestui site şi tentativă de efectuare a acestora, incluzând fără a se limita la: utilizarea abuzivă, utilizarea frauduloasă, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informaţii în vederea comercializării lor, blocarea accesului, etc, vor fi pedepsite conform legii româneşti în vigoare.

Materialele următoare: imagini, ilustraţii, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video prezente pe SITE sunt cu titlu informativ.

CAPITOLUL III

PRODUSE – LIVRARE – GARANŢIE – DISTRIBUITORI

Produsele, ofertele speciale, serviciile prezentate sub diverse forme pe SITE nu se constituie într-o ofertă de niciun fel, fiind prezentate cu titlu informativ. Pentru a beneficia de o ofertă din partea Vanzatorului trebuie să accesaţi secţiunea “Comandă” şi/său “Contact” unde veţi completa formularul prezentat. De asemenea Vanzatorul îşi rezervă dreptul de a nu răspunde solicitării dumneavoastră (indiferent că solicitaţi un răspuns scris, telefonic sau prin e-mail). Valorile privind economisirea estimată prin folosirea produselor CONSTAR INDUSTRY SOLARtechnik (în RON) au un caracter pur informativ şi pot să difere în funcţie de diverse condiţii de folosire (condiţii meteo, zonă geografică, complexitatea sistemului, utilizare).

Livrarea produselor comercializate de CONSTAR INDUSTRY S.R.L. se poate face într-un interval minim de 1 zi şi maxim 30 de zile, din momentul în care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plată, termen de livrare, stocuri, preţuri). Firma care va livra produsele este aleasă de CONSTAR INDUSTRY S.R.L. şi este comunicată în secţiunea Livrare si plata. De asemenea, CONSTAR INDUSTRY S.R.L. îşi rezervă dreptul de a modifica tarifele de livrare fără o notificare prealabilă. Toate produsele sunt însoţite de factură, certificat de garanţie şi condiţii de utilizare. Produsele cumpărate prin intermediul SITE-ului sau direct de la reprezentanţii CONSTAR INDUSTRY S.R.L. beneficiază de garanţia obişnuită a fiecărui produs în parte (specificata în pagina fiecărui produs). Pierderea certificatului de garanţie sau a facturii duce la pierderea definitivă a garanţiei. Ştergerea seriei (serial number S/N sau cod produs) parţială sau totală de pe produse duce la pierderea garanţiei. CONSTAR INDUSTRY S.R.L. nu eliberează duplicate pentru certificatul de garanţie.

CAPITOLUL IV

MONTAJ – PUNERE ÎN FUNCŢIUNE

Montajul se poate asigura de CONSTAR INDUSTRY S.R.L. în conformitate cu înţelegerea la finalizarea contractului de achiziţie a bunurilor. Costurile de montaj sunt variabile (în funcţie de cantitatea de materiale folosite, de durata instalării) şi se comunică clientului la data realizării acestuia. Punerea în funcţiune a sistemului se realizează doar de persoanele autorizate CONSTAR INDUSTRY S.R.L., fie ele angajaţi, colaboratori sau distribuitori autorizaţi ai firmei menţionate anterior. După punerea în funcţiune clientul/cumpărătorul va semna un proces verbal (întocmit la faţa locului) prin care va lua la cunoştinţă instalarea în bune condiţii a instalaţiei oferite de CONSTAR INDUSTRY S.R.L. şi prin care sa se oblige să respecte “normele şi regulile privind buna funcţionare a acestei instalaţii”. Nerespectarea “normelor şi regulilor privind buna funcţionare a instalaţiei”, intervenirea clientului/cumpărătorului prin orice mijloace asupra instalaţiei atrage după sine pierderea garanţiei sistemului.

CAPITOLUL V

DISTRIBUITORI – TERŢE ENTITĂŢI IMPLICATE ÎN PROCESUL DE VÂNZARE ŞI INSTALARE

CONSTAR INDUSTRY S.R.L. are încheiate contracte cu persoane juridice privind acte de natură comercială şi de montare de instalaţii. Distribuitorul autorizat de CONSTAR INDUSTRY S.R.L. poate vinde şi monta produsele Vanzatorului. CONSTAR INDUSTRY S.R.L. nu îşi asumă sub nicio formă – livrarea întârziată sau în condiţii improprii, deteriorarea produselor, calitatea materialelor folosite în montarea instalaţiei, forma şi efectuarea propriu-zisă a montării instalaţiei – realizate de terţe entităţi agreate prin contract. “Normele şi regulile privind buna funcţionare a instalaţiei” trebuiesc respectate şi de terţe entităţi agreate prin contract de CONSTAR INDUSTRY S.R.L. şi trebuiesc comunicate clientului/cumpărătorului la data şi locul montării instalaţiei prin semnarea procesului verbal aferent. În cazul achiziţionării unui produs CONSTAR INDUSTRY SOLARtechnik de la un distribuitor agreat de companie, CONSTAR INDUSTRY S.R.L. îşi asumă garanţia asupra produsului de sine stătător şi oferă discounturi, rabaturi, înlocuire doar în cazul în care defectele apărute sunt: defecte din procesul de producţie.

CAPITOLUL VI

VI.1. POLITICA DE RETURNARE SI DE SCHIMBARE A PRODUSELOR

Returul produselor se supune ordonanţei nr. 130/2000, cu completările şi modificările ulterioare, privind regimul juridic al contractelor la distanţă

Produsele se pot returna în termen de 14 zile de la data ridicării produsului. Produsul poate fi returnat numai dacă este în condiţii perfecte, inclusiv ambalajul, adică să nu prezinte sub nici o formă semne de uzură sau consum, să fie nedesfăcut, respectiv sigilat. Denunţarea unilaterală de contract se face conform Art.4 (1) b): “Condiţiile şi modalităţile de exercitare a dreptului de denunţare unilaterală, pentru cazurile prevăzute în prezenţa ordonanţă, sub forma clauzei următoare: “Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului său, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului“, redactată cu caractere îngroşate. În cazul omiterii acestei clauze, produsul său serviciul este considerat livrat fără cerere de comandă din partea consumatorului, conform prevederilor art. 14;

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 7 de zile de la retur, prin transfer bancar. Dacă aţi beneficiat de transport gratuit, gratuitatea transportului se pierde. Prin urmare, costul transportului va fi comunicat de către curier la momentul livrării. În situaţia în care produsul este returnat deteriorat sau într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca şi nou returul va fi refuzat.

Cererile de returnare se depun prin email la vanzari@panourisolare-db.ro sau prin posta la adresa B-dul Eroilor, nr. 16, Târgovişte, Dâmboviţa. Cererea de returnare trebuie să cuprindă NUMĂR FACTURĂ, NUME TITULAR CONT, (numele pe care este realizată comanda) NUMĂR CONT BANCAR şi BANCA la care aveţi contul – scrise cu majuscule. Pe lângă cerere, dosarul trebuie să conţină factura în original, certificatul de garanţie în original.

Numai în anumite situaţii speciale care depind numai de decizia Vânzătorului, acceptăm returnarea produselor dacă acestea au fost folosite o singură dată sau prezintă mici urme de uzură. În astfel de cazuri Vânzătorul va face o analiză asupra produsului şi va stabili valoarea care trebuie returnata clientului. Această valoare va fi returnată ca şi valoare compensatorie la o altă comandă depusă pe site.

VI.2. SCHIMBUL PRODUSELOR

În situaţia în care doriţi să schimbaţi un produs este necesar să realizaţi o nouă comandă pe site cu produsul dorit, iar în câmpul OBSERVAŢII să specificaţi SCHIMB PRODUS (inclusiv denumirea produsului pe care doriţi să îl returnaţi precum şi numărul facturii fiscale pentru produsul existent.). Dacă aţi beneficiat de transport gratuit, gratuitatea transportului se pierde. Prin urmare, costul transportului vă va fi comunicat de către curier la momentul livrării.

În situaţia în care produsul este returnat deteriorat sau într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca şi nou returul va fi refuzat.

VI.3. PRODUSE LIVRATE GREŞIT SAU CARE PREZINTĂ DETERIORĂRI

În cazul în care primiţi un produs defect sau un alt produs decât cel pe care l-aţi comandat, vă rugăm să ne contactaţi în primele 48 ore de la recepţie prin email: vanzari@panourisolare-db.ro sau tel: 0721 206 610. După caz, vom înlocui produsul său vom rambursa contravaloarea acestuia. Costurile de retur şi de transport vor fi suportate de CONSTAR INDUSTRY.

Orice retur care nu respectă termenii şi condiţiile CONSTAR INDUSTRY, va fi refuzat.

CAPITOLUL VII

LEGISLAŢIE

Termenii şi condiţiile de folosire se supun legislaţiei romane. În caz de litigiu, se va încerca o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamaţiei. Aceasta reclamaţie se înregistrează doar la sediul CONSTAR INDUSTRY S.R.L. şi trebuie să aibă semnătura şi aprobarea directorului general, reclamaţia nu se poate trimite prin poştă/curier/e-mail (indiferent de modalitatea aleasă: confirmare de primire etc). În cazul în care nu se poate ajunge la o înţelegere în termenul precizat anterior, va fi considerată competenta instanţă judecătorească.

CONTACT

CONSTAR INDUSTRY S.R.L.

B-dul Eroilor, nr. 16, Târgovişte, Dâmboviţa

Tel: +40 721 206 610

Email: vanzari@panourisolare-db.ro

RC: J15/1024/2007; C.U.I.: RO 22211254;

Shop By Department