Panouri solare nepresurizate pentru producerea apei calde menajerecea mai ieftina varianta de producere a apei calde menajere!

Un panou solar nepresurizat este o investiție în independența dumneavoastră energetică. În primul rând, datorită economiilor pe care le puteți face, amortizarea echipamentului o veți realiza în maxim 1 an de la instalare. De asemenea, un alt avantaj important este și fiabilitatea acestor panouri solare de producere a apei calde. Componentele panoului sunt executate integral din inox (boiler interior + înveliș exterior, cadru, vasul flotor) de cea mai bună calitate.

Panourile solare nepresurizate sunt concepute pentru a funcționa autonom, fără a necesita racordare la energie electrica sau componente complexe. Odată instalate, acestea necesită un efort minim de mentenanță și au o durată de viață lungă, ceea ce înseamnă că veți beneficia de apă caldă pe termen lung, fără a vă face griji în privința reparațiilor sau înlocuirii frecvente a pieselor de schimb. Volume disponibile de la 100 litri pana la 300 de litri.

Shop By Department