Panouri solare presurizate pentru producerea apei calde menajere – cea mai fiabila varianta de producere a apei calde menajere

Panourile solare presurizate pot oferi apa calda tot timpul anului la presiunea din rețea. Amplasamentul panoului nu mai este decizional în reglarea debitului la punctul de consum (el poate fi montat atât la sol cât și pe acoperiș, atât timp cât sunt îndeplinite condițiile optime pentru captarea radiației solare: orientare către sud, înclinare tuburi 45 grade).

Si aceste sisteme de producere a apei calde au un randament foarte bun în convertirea energiei solare în energie termică, acest lucru traducându-se prin economii importante pe care le puteți face. Amortizarea unui astfel de echipament se poate face in maxim 24 de luni de la instalare. Merită menționat de asemenea că toate componentele panourilor solare presurizate sunt de inox, ceea ce oferă o durată de viață de peste 20 de ani fără coroziune, cu expunere la orice condiții atmosferice (vânt, ploaie, ninsoare).

Puteți găsi în magazinul nostru panouri solare presurizate cu diverse capacități: de la 100 litri până la 300 litri. Ne puteți contacta pentru mai multe informații sau daca doriți să faceți o comanda.

Shop By Department