Despre noi

Infiintata in anul 2007, cu o experienta de peste 16 ani in domeniul instalatiilor sanitare, termice si electrice, firma CONSTAR INDUSTRY si-a castigat un loc in topul firmelor dambovitene de profil prin livrarea unor produse si servicii de calitate, la preturi care rareori isi gasesc concurenta. Suntem printre cei mai buni fiindca facem ceea ce facem cu dedicatie si pasiune, iar in permanenta dezvoltam latura profesionala a angajatilor nostri, fiind mereu la curent cu cele mai noi tehnologii in domeniu.

Firma CONSTAR INDUSTRY SRL are ca principal obiect de activitate executia lucrarilor de constructii civile si industriale si a instalatiilor aferente acestora: termice, sanitare, apa/canal, electrice, curenti slabi. In momentul de fata firma noastra are aproximativ 25 de angajati, unii dintre ei lucrand in cadrul companiei inca de la infiintarea acesteia. Dincolo de motivatii financiare, pe toti ne uneste pasiunea, profesionalismul si dorinta de perfectiune in ceea ce facem.

Probabil suntem printre singurele firme din judet care suntem autorizati in multiple domenii ale activitatii noastre si anume:

  • suntem autorizati ISCIR pentru instalarea, intretinerea si verificarile tehnice la centralele termice cu puteri de pana la 400 kw;
  • suntem autorizati ANRE pentru proiectare si executie instalatii utilizare gaze naturale (tip EDIB si PDIB);
  • suntem autorizati ANRE pentru executie lucrari electrice de joasa tensiune (tip Be),
  • suntem autorizati IGSU pentru lucrari de ignifugare a materialelor combustibile;
  • suntem autorizati IGSU pentru lucrari de instalare si intretinere a sistemelor de limitare si stingere a incendiilor, cu exceptia celor care contin anumite gaze fluorate cu efect de sera;
  • suntem autorizati IGSU pentru lucrari de instalare si intretinere a sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu.

Ne oferim serviciile la inalte standarde profesionale si de calitate, obiectivul final fiind satisfactia clientilor nostri. In acest sens, societatea noastra are un sistem de management integrat conform ISO 9001:2015 (calitate), ISO 14001:2015 (mediu) si ISO 45001:2018 (sanatate si securitate ocupationala).

Usa noastra este mereu deschisa oricarei persoane care doreste sa discute despre produsele si serviciile pe care le oferim. In acest sens oferim consultanta tehnica gratuita in orice domeniu al activitatii noastre. Suntem de parere ca o imbunatatire a calitatii vietii se poate face doar prin educatie, studiu si cercetare, asadar va stam neconditionat la dispozitie daca doriti sa discutam si sa va consiliem in alegerea produsului potrivit pentru dvoastra. Programul nostru de lucru este de luni pana vineri, intre orele 08:00 – 17:00.

Shop By Department