Avantajele panourilor solare CONSTAR INDUSTRY SOLARtechnik

3

Incalzirea apei necesita in general utilizarea unei cantitati mari de energie. Conform unor studii realizate in Romania in 2017 mai mult de 40% din consumul de energie se concentreaza pe incalzirea apei in casele dumneavoastra. Acelasi studiu releva faptul ca majoritatea locuintelor familiale din Romania folosesc boilere electrice pentru incalzirea apei.

Confortul dumneavoastra este foarte important pentru noi. Traim in secolul inovatiei si al vitezei. Este foarte important sa ne adaptam si sa profitam de energia gratuita din natura.

Panourile solare sunt o metoda grozava de a obtine economii considerabile, o calitate a vietii sporita precum si independenta energetica.

Va prezentam in continuare o serie de avantaje ale panourilor solare CONSTAR INDUSTRY SOLARtechnik:

 • folositi energie gratuita, panourile functioneaza chiar si in perioadele inorate (cu un randament mai scazut fata de perioadele insorite);
 • panourile solare CONSTAR INDUSTRY SOLARtechnik sunt ergonomice si nu ocupa mult loc. Se instaleaza pe acoperisul casei si nu va incomodeaza cu nimic;
 • eficienta este foarte sporita – mai mult de 90% din radiatia solara este transformata in energie;
 • practicam un adaos comercial mic la produsele noastre, astfel ca majoritatea clientilor nostri ne transmit ca avem cele mai mici preturi din Romania!
 • amortizarea se realizeaza in aproximativ 2 ani dupa care produceti apa calda GRATUIT;
 • nu necesita intretinere;
 • toate panourile noastre contin in pachet anodul de magneziu, util pentru apa dura, calcaroasa. Anodul de magneziu se schimba la perioada de apeoximativ 12 luni, in functie de duritatea apei. Facem mențiunea, ca in funcție de duritatea apei, este posibil ca anodul de magneziu sa nu fie suficient, fiind necesara instalarea unei stații de dedurizare a apei (mai ales acolo unde se folosește apa dintr-un put subteran). In caz contrar, calcarul se va depune pe elementele constructive ale panoului solar, randamentul acestuia scăzând semnificativ;
 • sunt realizate din materiale de foarta buna calitate (inox, aluminiu).

Cel mai important rezultat in urma folosirii panourilor solare CONSTAR INDUSTRY SOLARtechnik pentru incalzirea apei este cresterea calitatii vietii dumneavoastra. Nu va trebui sa va mai faceti griji niciodata de plata facturilor mari la energie electrica, gaz, etc.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Shop By Department